Lentila colorata

Grid View:

Ochelari de protectie cu lentila fumurie Ardon M8100

(0)
50,00Lei

Ochelarii de protectie cu lentila fumurie Ardon M8100 sunt un model usor, confortabili la purtare, cu suportul nazal venitlat si transparent. Lentilele ochelarilor sunt din policarbonat, cu bratele di..

Ochelari de protectie cu lentila fumurie Ardon P2

(0)
50,00Lei

Ochelarii de protectie cu lentila fumurie Ardon P2 sunt un model care ofera o protectie marita zonei ochilor fiind fabricati cu un strat de cauciuc vizibil, brate confortabile si moi, cu forma anatomi..

Ochelari de protectie cu lentila galbena Ardon M4200

(0)
50,00Lei

Ochelarii de protectie cu lentila galbena Ardon M4200 sunt un model conceput pentru a oferi un confort ridicat purtatorului, cu suportul nazal ventilat si varfurile bratelor din material moale. Sunt r..

Ochelari de protectie galbeni Portwest profile PW34

(0)
35,00Lei

Ochelarii de protectie galbeni Portwest profile PW34 sunt fabricati cu bratele din cauciuc moale si ofera protectie anti UV 99%, detin certificare CE si sunt ambalati individual in folie de plastic. S..

Ochelari de protectie polarizati Canis Safety Panthera

(0)
80,00Lei

Ochelarii de protectie polarizati Canis Safety Panthera fumurii sunt fabricati din policarbonat cu lentilele polarizate si au o greutate de doar 24 grame. Rama are aspect sportiv cu ventilatie directa..

Ochelari de protectie wraparound Portwest PW39

(0)
35,00Lei

Ochelarii de protectie wraparound Portwest PW39 sunt un model de calitate ridicata, care ofera o vedere neobstructionata, cu protectie laterala si brate din material dublu. Puntea nasului este din mat..

Ochelari pentru protectie sudori Portwest PW68

(0)
50,00Lei

Ochelarii pentru protectie sudori Portwest PW68 sunt un produs multifunctional, cu protectie laterala si bratele reglabile, oferind un confort optim purtatorului. Lentila ochelarilor este panoramica s..

Ochelari pentru sudori oxiacetilena Portwest PW60

(0)
50,00Lei

Ochelarii pentru protectie sudori Portwest PW60 sunt un produs multifunctional, pentru cei ce lucreaza cu sudura cu oxiacetilena, cu flacara, oferind un confort optim purtatorului. Lentila ochelarilor..

Afisare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
# Viziteaza site-ul Equipxplore.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. Verificare AWB Verificare AWB Solutionarea alternativa a Litigiilor Solutionarea online a Litigiilor