Cizme

Grid View:

Cizme de lucru iarna Canis Safety Frosta

(0)
255,01Lei

Cizmele de lucru iarna Canis Safety Frosta sunt un model captusit cu blana sintetica de 300g, absorbitor de energie in zona calcaiului si talpa antialunecare. Sunt un model utilizabil pentru sezonul r..

Cizme de protectie Canis Safety Apollo

(0)
90,00Lei

Cizmele de protectie Canis Safety Apollo sunt un model de incaltaminte de lucru cu absorbitor de energie in zona calcaiului si talpa rezistenta la hidrocarburi, antialunecare si antistatica. Sunt fabr..

Cizme de protectie Canis Safety Eris

(0)
105,01Lei

Cizmele de protectie Canis Safety Eris sunt un model de incaltaminte de lucru cu absorbitor de energie in zona calcaiului si talpa rezistenta la hidrocarburi, antialunecare si antistatica. Sunt fabric..

Cizme de protectie Canis Safety Merkur

(0)
80,00Lei

Cizmele de protectie Canis Safety Merkur sunt un model de incaltaminte de lucru cu absorbitor de energie in zona calcaiului si talpa rezistenta la hidrocarburi, antialunecare si antistatica. Sunt fabr..

Cizme de protectie Canis Safety Uran

(0)
80,00Lei

Cizmele de protectie Canis Safety Uran sunt un model de incaltaminte de lucru cu absorbitor de energie in zona calcaiului si talpa rezistenta la hidrocarburi, antialunecare si antistatica. Sunt fabric..

Cizme de protectie Canis Safety Venus O4

(0)
150,00Lei

Cizmele de protectie Canis Safety Venus O4 sunt un model de incaltaminte de lucru cu absorbitor de energie in zona calcaiului si talpa rezistenta la hidrocarburi, antialunecare si antistatica. Sunt fa..

Afisare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
# Viziteaza site-ul Equipxplore.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. Verificare AWB Verificare AWB Solutionarea alternativa a Litigiilor Solutionarea online a Litigiilor