Casca

Grid View:

Casca de protectie alpinism Portwest Height Endurance PS73

(0)
200,00Lei

Casca de protectie alpinism utilitar Portwest Height Endurance PS73 este un produs premium, ventilata, fara cozoroc si conceputa pentru o gama larga de aplicatii. Conceputa pentru cei ce lucreaza in o..

Casca de protectie Canis Safety MSA V-Gard 500

(0)
140,00Lei

Casca de protectie Canis Safety MSA V-Gard 500 este un model cu reglaj cu rotita (Fas-TracIII), sistem de ventilatie, harnasament in 4 puncte. echipata cu banda antitranspiratie PVC are o greutate tot..

Casca de protectie cu rotita Portwest Expertline PS62

(0)
50,00Lei

Casca de protectie cu rotita Portwest Expertline PS62 este un model industrial, cu gauri de ventilatie care ajuta la mentinerea racoarei capului. Harnasamentul este din plastic si reglajul este ..

Casca de protectie cu viziera Portwest Endurance PW55

(0)
95,00Lei

Casca de protectie cu viziera Portwest Endurance PW55 este un model ventilat, fabricat din plastic ABS, cu ham in 6 puncte din material textil, reglaj cu rotita intre 56-63cm, cu banda de transpiratie..

Casca de protectie inaltime Portwest PS53

(0)
145,00Lei

Casca de protectie inaltime Portwest PS53 este un model usor si confortabil, compact, cu carcasa din ABS fara ventilatie. Hamul este textil, cu prindere in 6 puncte si reglaj cu clitchet intre 52-63cm..

Casca de protectie Portwest Endurance PS55

(0)
90,00Lei

Casca de protectie Portwest Endurance PS55 este un model ventilat, fabricat din ABS, cu ham textil in 6 puncte si reglaj al marimii cu rotita. Este echipata cu curea pentru barbie. Se poate echipa cu ..

Casca de protectie Portwest Expertline PS60

(0)
45,01Lei

Casca de protectie Portwest Expertline PS60 este un model industrial, cu gauri de ventilatie care ajuta la mentinerea racoarei capului. Harnasamentul este din plastic si reglajul este cu puncte. Ofera..

Afisare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
# Viziteaza site-ul Equipxplore.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. Verificare AWB Verificare AWB Solutionarea alternativa a Litigiilor Solutionarea online a Litigiilor