Sport

Grid View:

Bocanci de protectie Bestard Space Mid

(0)
900,00Lei

Bocancii de protectie Bestard Space Mid sunt fabricati din piele respirabila CORDURA hidrofobizata, cu grosimea de 2.2 mm, cauciuc sintetic, membrana GORETEX si talpa tip VIBRAM Vento, din EVA perfora..

Bocanci de protectie Bestard Travessa

(0)
900,00Lei

Bocancii de protectie Bestard Travessa sunt un model pentru trekking si drumetie, fabricati din piele si mesh, combinate cu cauciuc sintetic. Pentru confort este utilizata membrana GORETEX si talpa ex..

Bocanci de protectie Canis Safety Go Tex Lhoce

(0)
500,00Lei

Bocancii de protectie Canis Safety Go Tex Lhoce sunt un model fabricat cu accesorii reflectorizante, in partea superioara din piele granulata de 1.5mm, varf ranforsat si protectie pentru calcai. Glezn..

Bocanci de protectie Canis Safety Go Tex Makalu

(0)
420,00Lei

Bocancii de protectie Canis Safety Go Tex Makalu sunt un model fabricat cu accesorii reflectorizante, in partea superioara din piele granulata de 1.5mm, varf ranforsat si protectie pentru calcai. Glez..

Bocanci de protectie Canis Safety Go Tex Mont Blanc

(0)
400,01Lei

Bocancii de protectie Canis Safety Go Tex Mont Blanc sunt un model accesorizat cu elemente reflectorizante, fabricati in partea superioara cu piele nabuc, de calitate superioara de 2.2 mm grosime, com..

Bocanci de protectie Canis Safety Sport

(0)
380,00Lei

Bocancii de protectie Canis Safety Sport sunt un model cu elemente reflectorizante, fabricati din softshell, cu varful ranforsat cu TPU si protectie pentru calcai. Captuseala este din textil, brantul ..

Bocanci pentru drumetii Ardon Quest

(0)
320,00Lei

Bocancii pentru drumetii Ardon Quest sunt un model pentru sezonul rece, siguri si confortabili chiar si la cele mai scazute temperaturi exterioare. Sunt fabricati din materiale moderne care ajuta la m..

Cizme de protectie Canis Safety Winter Frost

(0)
220,00Lei

Cizmele de protectie Canis Safety Winter Frost sunt un model de zi cu zi, accesorizat cu elemente reflectorizante. Sunt fabricate din textil hidrofobizat combinat cu accesorii PU, captuseala textila s..

Cizme de protectie Canis Safety Winter Snow

(0)
399,99Lei

Cizmele de protectie Canis Safety Winter Snow sunt fabricate din nylon hidrofobizat cu accesorii PU si elemente reflectorizante. Captuseala este Thinsulate cu textil iar talpa exterioara este din TPR...

Cizme de protectie dama Canis Safety Winter Lady

(0)
240,00Lei

Cizmele de protectie dama Canis Safety Winter Lady sunt fabricate din nylon hidrofobizat cu accesorii PU si elemente reflectorizante. Captuseala este Thinsulate cu blana artificiala iar talpa exterioa..

Pantofi de protectie Bestard Rando II

(0)
780,00Lei

Pantofii de protectie Bestard Rando II sunt fabricati din piele hidrofobizata si cauciuc sintetic, cu membrana GORE-TEX si talpa exterioara VIBRAM Tubava si cauciuc EVA. Sunt un model fara elemente de..

Pantofi de protectie Bestard Rando Lite

(0)
780,00Lei

Pantofii de protectie Bestard Rando Lite sunt fabricati din textil hidrofobizat CORDURA si cauciuc sintetic, cu membrana GORE-TEX si talpa exterioara VIBRAM Tubava si cauciuc EVA. Sunt un model fara e..

Afisare 1 - 12 din 22 (2 pagini)
# Viziteaza site-ul Equipxplore.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. Verificare AWB Verificare AWB Solutionarea alternativa a Litigiilor Solutionarea online a Litigiilor