Sandale

Grid View:

Saboti de lucru cu bombeu Base Bario SB SRC

(0)
390,00Lei

Sabotii de lucru cu bombeu Base Bario SB SRC sunt un model din microfibra, cu captuseala antimiros tip SmellStop. Sunt echipati cu bumbeu metalic cu rezistenta 200 jouli. Talpa este fabricata cu tehno..

Sandale de dama pentru drumetii Ardon Lily

(0)
140,00Lei

Sandalele de dama pentru drumetii Ardon Lily sunt un model usor, fabricat din materiale de calitate si care strang piciorul cu ajutorul a doua curele rezistente. Interiorul este captusit iar talpa ext..

Sandale de lucru Canis Safety Rock Phyllite O1

(0)
210,00Lei

Sandalele de lucru Canis Safety Rock Phyllite O1 sunt un model din piele perforata, cu inchidere cu velcro si benzi reflectorizante din PVC. Fabricate din piele intoarsa bovina, cu grosime varia..

Sandale de lucru cu bombeu Canis Safety Cabrera S1

(0)
250,00Lei

Sandalele de lucru cu bombeu Canis Safety Cabrera S1 sunt echipate cu bombeu metalic si elemente reflectorizante. Sunt fabricate din piele bovina intoarsa, perforata, cu grosime variabila 1.4-1.6mm, c..

Sandale de lucru cu bombeu Canis Safety Rock Phyllite S1P

(0)
230,00Lei

Sandalele de lucru cu bombeu Canis Safety Rock Phyllite S1P sunt un model din piele perforata, cu inchidere cu velcro si benzi reflectorizante din PVC. Sunt un model echipat cu bombeu din material..

Sandale de lucru cu bombeu Canis Safety Universe Solar S1PS

(0)
280,00Lei

Sandalele de lucru cu bombeu Canis Safety Universe Solar S1PS sunt un model din piele, antistatic ESD, cu bombeu din material plastic si lamela antiperforatie Dyna-flex nonmetalica. Sunt fabricati din..

Sandale de lucru cu bombeu Cofra Ace

(0)
405,00Lei

Sandalele de lucru cu bombeu Cofra Ace sunt echipate cu bombeu din aluminiu si lamela antiperforatie nonmetalica APT. Fetele sandalelor sunt din piele si textil Breatex, cu captuseala din poliester Sp..

Sandale de protectie drumetie Ardon Camo

(0)
140,00Lei

Sandalele de protectie drumetie Ardon Camo sunt un model fabricat din materiale rezistente si usoare, unisex. Inchiderea se face cu doua curele puternice iar interiorul este captusit. Textura material..

Afisare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
# Viziteaza site-ul Equipxplore.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. Verificare AWB Verificare AWB Solutionarea alternativa a Litigiilor Solutionarea online a Litigiilor