Manusi protectie


Grid View:

Manusi de protectie Canis Safety Alvaros

(0)
20,00Lei

Manusile de protectie Canis Safety Alvaros sunt un model fara cusaturi, fabricate din poliester tricotat. In palma si pe degete sunt impregnate cu nitril, cu aspect aspru pentru o mai buna aderenta. S..

Manusi de protectie Canis Safety Benson

(0)
70,00Lei

Manusile de protectie Canis Safety Benson sunt un model reflectorizant confortabil la purtare, rezistente la micsorare sau largire si intarire. In palma sunt captusite cu silicon pentru a inlatura soc..

Manusi de protectie Canis Safety Brita Touch

(0)
18,00Lei

Manusile de protectie Canis Safety Brita Touch sunt un model tricotat, cu palma si degetele impregnate cu poliuretan si manseta elastica. In varful degetului mare, aratator si mijlociu este introdusa ..

Manusi de protectie Canis Safety Caraz

(0)
70,00Lei

Manusile de protectie Canis Safety Caraz sunt un model confortabil la purtare, rezistente la micsorare sau largire si intarire. In palma sunt captusite cu silicon pentru a inlatura socurile si aluneca..

Manusi de protectie Canis Safety Furny

(0)
40,00Lei

Manusile de protectie Canis Safety Furny sunt un model cu manseta cauciucata , fabricata din materiale de inalta calitate. Sunt un model rezistent la deformari si confortabil pentru lucru. Recomandate..

Manusi de protectie Canis Safety GE-KON

(0)
60,00Lei

Manusile de protectie Canis Safety GE-KON sunt un model confortabil la purtare, rezistente la micsorare sau largire si intarire. In palma sunt captusite cu spuma pentru a inlatura socurile si alunecar..

Manusi de protectie Canis Safety Misti

(0)
30,00Lei

Manusile de protectie Canis Safety Misti sunt un model fara cusaturi, fabricate din poliester si nitril. In palma si pe degete sunt impregnate cu nitril 3/4, cu puncte PVC in palma, pentru o mai buna ..

Manusi de protectie Canis Safety Puno

(0)
60,00Lei

Manusile de protectie Canis Safety Puno sunt fabricate cu elemente reflectorizante pe spate si rezistente la deformare. In palma sunt captusite pentru a reduce socurile si vibratiile. Inchieietura din..

Manusi de protectie Canis Safety Shark

(0)
80,00Lei

Manusile de protectie Canis Safety Shark sunt fabricate cu silicon in palma si pe degete pentru a ajuta la o prindere si manevrare sigura a obiectelor. Pe spate sunt fabricate cu elastan si neopren ia..

Manusi de protectie Canis Safety Tema

(0)
85,00Lei

Manusile de protectie Canis Safety Tema sunt un model cu manseta elastica si pernute cusute in palma pentru a reduce vibratiile. Sunt un model recomandata pentru cei ce lucreaza la taierea materialulu..

Manusi de protectie Canis Safety Turi

(0)
25,00Lei

Manusile de protectie Canis Safety Turi sunt un model fara cusaturi, cu manseta elastica, cu palma si degetele impregnate cu poliuretan. Sunt recomandate pentru domeniul logisticii, automotive, logist..

Manusi de protectie Canis Safety Yema

(0)
60,00Lei

Manusile de protectie Canis Safety Yema sunt un model cu insertii TPR pentru  a proteja spatele degetelor. Palma este fabricata din piele sintetica ( microfibra ). Sunt un model confortabil la pu..

Afisare 1 - 12 din 21 (2 pagini)
# Viziteaza site-ul Equipxplore.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. Verificare AWB Verificare AWB Solutionarea alternativa a Litigiilor Solutionarea online a Litigiilor