Suporturi bicicleta

Grid View:
STOC EPUIZAT !
INFO !

Suport bicicleta auto hayon K39 Holiday

(0)
305,00Lei

Suportul bicicleta auto hayon K39 Holiday este un model care se monteaza pe portbagajul sau hayonul autoturismului extrem de simplu. Prinderea se face in 6 puncte iar bicicletele vor sta in siguranta ..

STOC EPUIZAT !
INFO !

Suport bicicleta auto K39 Sagittar

(0)
290,00Lei

Suportul bicicleta auto K39 Sagittar este un produs usor de montat, cu antifurt integrat pentru suport si pentru bicicleta, care poate transporta o bicicleta cu greutate maxima de 15 kg. Instalarea su..

Suport bicicleta bare transversale Menabo Huggy Lock

(0)
195,01Lei

Suportul bicicleta bare transversale Menabo Huggy Lock este un model perfect pentru iesirile in aer liber cand vrei sa explorezi zone indepartate cu bicicleta. Este un suport fabricat din otel, cu mon..

STOC EPUIZAT !
INFO !

Suport bicicleta bare transversale Menabo Iron

(0)
240,00Lei

Suportul bicicleta pentru bare transversale Menabo Iron este un produs usor de montat si sigur, prevazut cu sistem antifurt pentru acesta dar nu si pentru bicicleta. Se monteaza pe bare de tip U de 60..

STOC EPUIZAT !
INFO !

Suport bicicleta bare transversale Menabo Juza

(0)
410,00Lei

Suportul bicicleta bare transversale Menabo Juza este un model construit din aluminiu ceea ce ii confera o rezistenta marita in timp. Fixeaza bicicleta in pozitie sigura in timpul transportului, dator..

Suport bicicleta cu prindere hayon Menabo Mistral

(0)
360,00Lei

Suportul bicicleta cu prindere hayon Menabo Mistral se monteaza pe hayonul sau portbagajul autoturismului si se asigura cu ajutorul chingilor cu care este dotat. Poate transporta 3 biciclete cu o greu..

Suport biciclete auto pe carlig Menabo Marius

(0)
435,00Lei

Suportul biciclete auto pe carlig Menabo Marius poate transporta in siguranta 3 biciclete, folosindu-se de carligul de remorcare al autoturismului. Bicicletele vor fi in siguranta pe toata durata cala..

STOC EPUIZAT !
INFO !

Suport biciclete bare transversale Menabo Asso

(0)
280,00Lei

Suportul biciclete bare transversale Menabo Asso se monteaza usor pe plafonul masinii fiind un model care cantareste doar 2.5 kg iar montajul acestuia este foarte usor. Este echipat cu antifurt pentru..

Afisare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
# Viziteaza site-ul Equipxplore.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. Verificare AWB Verificare AWB Solutionarea alternativa a Litigiilor Solutionarea online a Litigiilor