Pantaloni

Grid View:

Costum protectie camuflaj Canis Safety Profi

(0)
120,00Lei

Costumul de protectie camuflaj Canis Safety Profi este un model impermeabil echipat cu gluga. Inchiderea se face cu fermoar, se poate strange in partea de jos si are ventilatie in partea din spate si ..

Leggings sport dama 3/4 Canis Safety Mia

(0)
120,00Lei

Leggings sport dama 3/4 Canis Safety Mia fabricati cu talia elastica, bucunare frontale si cu despicatura in zona piciorului. Fabricati din materiale fine la atingere pot fi utilizati la munca sau in ..

Pantaloni de lucru Canis Safety Camo

(0)
180,00Lei

Pantalonii de lucru Canis Safety Camo sunt tratati hidrofob, cu talia flexibila si bucle pentru curea. Accesorizati cu multiple buzunare multifunctionale. Sunt potriviti pentru lucru sau pentru activi..

Pantaloni de lucru Canis Safety Naos

(0)
360,00Lei

Pantalonii de lucru Canis Safety Naos sunt un model modern, in culori contrastante si cu accesorii reflectorizante. materialul din care sunt fabricati permite intinderea acestuia in toate cele 4 direc..

Pantaloni de lucru Canis Safety Sirius Brighton

(0)
170,00Lei

Pantalonii de lucru Canis Safety Sirius Brighton sunt fabricati cu talia elastica si bucle pentru curea, buzunare frontale, multifunctionale, zona genunchilor ranforsata cu material Cordura si buzunar..

Pantaloni de lucru Canis Safety Sirius Nikolas

(0)
175,00Lei

Pantalonii de lucru Canis Safety Sirius Nikolas sunt fabricati cu talia elastica si bucle pentru curea, buzunare frontale, multifunctionale, zona genunchilor ranforsata cu material Cordura si buzunare..

Pantaloni de lucru dama Canis Safety Sirius Aisha

(0)
190,00Lei

Pantalonii de lucru dama Canis Safety Sirius Aisha sunt echipati cu bucle pentru curea, talie elastica incepand cu marimea 50, buzunare multifunctionale si elemente reflectorizante. Sunt recomandati p..

Pantaloni de lucru scurti Canis Safety Dixon

(0)
140,00Lei

Pantalonii de lucru scurti Canis Safety Dixon sunt un model de lucru sau de activitati in timpul liber, cu talia elastica, bucle pentru curea, multiple buzunare inclusiv cu inchidere cu fermoar si ban..

Pantaloni de lucru scurti Canis Safety Elias

(0)
150,00Lei

Pantalonii de lucru scurti Canis Safety Elias sunt echipati cu bucle pentru curea, multiple buzunare si accesorii reflectorizante. Sunt recomandati pentru lucrari in constructii, inginerie, industrie ..

Pantaloni de lucru scurti Canis Safety Luxy Tomas

(0)
100,00Lei

Pantalonii de lucru scurti Canis Safety Luxy Tomas sunt echipati cu bucle pentru curea si multiple buzunare multifunctionale, inclusiv pentru diverse unelte si accesorii cum ar fi telefonul mobil sau ..

Pantaloni de lucru scurti Canis Safety Sirius Brighton

(0)
130,00Lei

Pantalonii de lucru scurti Canis Safety Sirius Brighton sunt echipati cu bucle pentru curea, multiple buzunare si accesorii reflectorizante. Sunt recomandati pentru lucrari in constructii, inginerie, ..

Pantaloni de lucru scurti Canis Safety Stretch

(0)
210,00Lei

Pantalonii de lucru scurti Canis Safety Stretch sutn un model pentru sezonul cald, fabricati din tesaturi care usureaza miscarea, echipati cu bucle pentru curea, buzunare frontale cu fermoar si buzuna..

Afisare 1 - 12 din 24 (2 pagini)
# Viziteaza site-ul Equipxplore.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. Verificare AWB Verificare AWB Solutionarea alternativa a Litigiilor Solutionarea online a Litigiilor