Tricouri

Grid View:

Tricou de protectie antistaic Canis Safety Nome

(0)
110,00Lei

Tricoul de protectie antistaic Canis Safety Nome este un model cu gatul rotund, cu cusaturi duble. Este recomandat pentru zonele de lucru unde este necesara protectia antistatica ESD, masini CNC si op..

Tricou de protectie Canis Safety Dalton

(0)
100,00Lei

Tricoul de protectie Canis Safety Dalton este un model V-neck si cu cusaturi duble. Materialul este moale la atingere si poate fi utilizat la lucru sau in timpul liber. Se poate broda sau imprima. Est..

Tricou de protectie Canis Safety Darren

(0)
100,00Lei

Tricoul de protectie Canis Safety Darren este un model cu gat rotund, cusaturi rosii la maneci si tiv in talie. Materialul din care este fabricat este moale la atingere si ofera un efect placut...

Tricou de protectie Canis Safety Marmoro

(0)
100,00Lei

Tricoul de protectie Canis Safety  Marmoro este un model cu gat rotund, cusaturi rosii la maneci si tiv in talie si model marmorat. Materialul din care este fabricat este moale la atingere si..

Tricou de protectie Canis Safety Nolan

(0)
80,00Lei

Tricoul de protectie Canis Safety Nolan este un model cu gat rotund si cusaturi laterale. Materialul din care este fabricat este moale la atingere si ofera un efect placut. Se poate purta la luc..

Tricou de protectie Canis Safety Oliver

(0)
80,00Lei

Tricoul de protectie Canis Safety Oliver este fabricat in doua culori cu cusaturi laterale. Materialul este moale la atingere si durabil. Se poate purta la lucru sau in timpul liber si se poate broda ..

Tricou de protectie Canis Safety Wilder

(0)
100,00Lei

Tricoul de protectie Canis Safety Wilder este un model cu gatul rotund si imprimeu mare. Cusaturile sunt in lateral si materialul din care este fabricat este moale la atingere si rezistent la murdarie..

Tricou de protectie dama Canis Safety Ella

(0)
70,00Lei

Tricoul de protectie dama Canis Safety Ella est eun model V-neck, conceput pentru lucru sau pentru timpul liber. Materialul este placut la atingere si rezista la muradrie. Este potrivit pentru broderi..

Tricou de protectie lucru Canis Safety Oldham

(0)
160,00Lei

Tricoul de protectie lucru Canis Safety Oldham este un model care ofera o vizibilitate ridicata purtatorului, care suplimentar este echipat cu benzi reflectorizante, doua verticale si doua orizontale,..

Tricou de protectie lucru dama Canis Safety Emily

(0)
70,00Lei

Tricoul de protectie lucru dama Canis Safety Emily este un model cu talia elastica, gatul rotund si cusaturi laterale. Textura tricoului este fina si rezistenta la murdarie. Este un model ce poate fi ..

Tricou de protectie polo Canis Safety Michael

(0)
80,00Lei

Tricoul de protectie polo Canis Safety Michael este echipat cu trei nasturi in culoarea tricoului, cusaturi laterale si talie ventilata. Este fabricat din materiale care lasa o senzatie moale la ating..

Afisare 1 - 11 din 11 (1 pagini)
# Viziteaza site-ul Equipxplore.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. Verificare AWB Verificare AWB Solutionarea alternativa a Litigiilor Solutionarea online a Litigiilor