Pantofi

Grid View:

Pantofi de lucru Canis Safety Aruba O1

(0)
330,00Lei

Pantofii de lucru Canis Safety Aruba O1 sunt un model fara bombeu de protectie, cu sistem rapid de strangere a siretului si cu insertii de gel. Fabricat din material perforat cu captuseala textila pen..

Pantofi de lucru Canis Safety Island Syros O1 ESD

(0)
260,00Lei

Pantofii de lucru Canis Safety Island Syros O1 ESD sunt un model fara bombeu sau lamela antiperforatie. Sunt fabricati din material durabil KPU, respirabil, cu grosimea de 1.5mm poliester. Captuseala ..

Pantofi de lucru Canis Safety Profit Prize O1

(0)
200,00Lei

Pantofii de lucru Canis Safety Profit Prize O1 sunt un model fabricati din piele intoarsa, cu grosime variabila 1.6-1.8mm si umplutura PU. Zona gleznei este captusita si interiorul este respirabil si ..

Pantofi de lucru Canis Safety Texline Bosut O1

(0)
260,00Lei

Pantofii de lucru Canis Safety Texline Bosut O1 sunt un model cu partile laterale perforate pentru o mai buna ventilatie a piciorului si accesorizat cu elemente reflectorizante. Sunt fabricati din mic..

Pantofi de lucru Canis Safety Texline Rava O1

(0)
200,00Lei

Pantofii de lucru Canis Safety Texline Rava O1 sunt un model textil, cu accesorii reflectorizante. Sunt fabricati din poliester cu grosime variabila 1.8-2.0mm si care poate fi curatat in apa cu o temp..

Pantofi de lucru Canis Safety Universe Comet O2

(0)
255,01Lei

Pantofii de lucru Canis Safety Universe Comet O2 sunt un model fabricat din piele si accesorizati cu elemente reflectorizante. In partea superioara a fost utilizata piele nabuc, cu grosime variabila i..

Pantofi de lucru cu bombeu aluminiu U-Power Raptor S3

(0)
650,00Lei

Pantofii de lucru cu bombeu aluminiu U-Power Raptor S3 sunt un model conceput pentru a oferi un confort ridicat picioarelor, cu greutate redusa si rezistenti la abraziune datorita tehnologiei de fabri..

Pantofi de lucru cu bombeu aluminiu U-Power Yoda S3

(0)
670,01Lei

Pantofii de lucru cu bombeu aluminiu U-Power Yoda S3 sunt un model usor si confortabil, fabricati din piele intoarsa nabuc, cu bombeu din aluminiu si lamela antiperforatie tip Save & Flex Plus. Ta..

Pantofi de lucru cu bombeu Ardon Arlow S1 SRC

(0)
210,00Lei

Pantofii de lucru cu bombeu Ardon Arlow S1 SRC sunt un model fabricat din piele de bivol, cu elemente reflectorizante si talpa din poliuretan dubla densitate, antistatica, rezistenta la caldura de con..

Pantofi de lucru cu bombeu Canis Safety Benson S1P ESD

(0)
350,00Lei

Pantofii de lucru cu bombeu Canis Safety Benson S1P ESD sunt un model cu bombeu si lamela antiperforatie compozit, fara elemente metalice, cu accesorii reflectorizante. Sunt fabricati din material rez..

Pantofi de lucru cu bombeu Canis Safety Dog Setter S3

(0)
270,00Lei

Pantofii de lucru cu bombeu Canis Safety Dog Setter S3 sunt un model echipat cu bombeu si lamela metalice si elemente reflectorizante. Sunt fabricati din piele nabuc cu grosime variabila 1.6 - 1.8mm, ..

Pantofi de lucru cu bombeu Canis Safety Island Lipari S3

(0)
450,00Lei

Pantofii de lucru cu bombeu Canis Safety Island Lipari S3 sunt un model fabricat cu bombeu laminat, lamela antiperforatie si elemente reflectorizante. Sistemul rapid de inchidere a siretului permite s..

Afisare 1 - 12 din 40 (4 pagini)
# Viziteaza site-ul Equipxplore.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. Verificare AWB Verificare AWB Solutionarea alternativa a Litigiilor Solutionarea online a Litigiilor