TERMENI SI CONDITII MAGAZIN EQUIPXPLORE.RO


    Drepturile clientilor :
       Pretul la care se face o comanda va fi acelasi cu pretul prezentat pe factura cu care este livrat produsul.
      Poate returna un produs, in termen de 14 zile de la achizitie, atata vreme cat produsul nu prezinta deficiente majore (cum ar fi rupturi, materiale uzate, pete).
       Datele personale vor ramane confidentiale si vor fi folosite exclusiv in scopul pentru care au fost furnizate.

    Obligatiile clientilor :
    Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.  Prevederile de mai jos pot fi modificate fără notificare. Cea mai recenta versiune a lor poate fi consultata in pagina Termeni si Conditii .

    Continutul de pe site este supus legislatiei drepturilor de autor in vigoare :
       Intregul continut al site-ului www.equipxplore.ro, inclusiv Newsletter-ele, este proprietatea SC Equip CONCEPT SRL si a furnizorilor sai si intra sub incidenta legii pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si a legilor privind proprietatea intelectuala si industriala. Utilizatorilor le este interzis sa foloseasca pentru uz comercial sau contrar intereselor SC Equip CONCEPT SRL orice material continut in site - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, script-uri, programe si alte date - fara acordul scris al companiei. Pentru raportat probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala va rugam folositi adresa de email:

    Preturile produselor :
   SC Equip CONCEPT SRL isi rezerva dreptul de a anula o comanda daca clientul nu furnizeaza toate datele necesare procesarii si expedierii comenzii in conditii de siguranta.
    Produsele din acest magazin sunt NOI si ORIGINALE 100% provenite de la furnizori de incredere.
    In situatiile cand un produs nu se poate livra din diverse motive, clientului i se vor retuna banii platiti in avans sau va fi instiintat ca nu poate primi produsul respectiv.
    Preturile de pe site sunt exprimate in lei (RON) cu toate taxele incluse.
    Promotiile si ofertele speciale au uneori termeni speciali, care vor fi prezentati in pagini speciale de pe site.
    Prețul produsului/produselor este acela menționat pe site. Prețul poate fi modificat de către S.C. Equip Concept SRL, în orice moment, fara preaviz.
Metode de plata :
Se poate achita ramburs ( cand coletul ajunge la destinatie ), pretul final al comenzii inclusiv taxele de transport, daca exista, fiind luat la cunostinta de client inaintea expedierii comenzii.

Plata in avans se poate face prin ordin de plata, in contul SC Equip CONCEPT SRL, IBAN RO90INGB0000999907374201, deschis la ING BANK sau cu cardul prin aplicatia de plata a procesatorului de plati EuPlatesc.ro

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard).
Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Plata in rate fara dobanda prin procesatorul EuPlatesc.ro
Exista posibilitatea achizitionarii produselor noastre in sistemul de rate fara dobanda dupa cum urmeaza:
  • Alpha Bank intre 2 si 10 rate ara dobanda
  • Banca Transilvania intre 2 si 10 rate fara dobanda
  • First Bank intre 2 si 10 rate fara dobanda

Activarea numarului de rate se va face in pagina de completare a datelor cardului, dupa finalizarea comenzii, cu metoda de plata "Online cu cardul prin EuPlatesc.ro". Dupa introducerea numarului de card sistemul va recunoaste automat tipul de card si va activa numarul de rate disponibile pentru selectare, fara dobanda ! Finalizarea procesului se va face cu apasarea butonului " Plateste in siguranta"

Livrarea produselor:
            Produsele se livreaza contra cost prin curierat rapid FAN COURIER. Costul livrarii este de 20 RON indiferent de numarul de produse adaugate in cos. Livrarea produselor este posibila oriunde in tara, indiferent de locatie, sat, comuna sau oras, in functie de aria de acoperire a FAN COURIER. In anumite cazuri, cand costul expedierii este ridicat se poate utiliza Posta Romana, daca clientul este de acord. Timpul de livrare pentru fiecare produs comandat va fi comunicat dupa ce comanda va fi expediata si va fi insotita de un numar de urmarire ( Tracking Number ). Transportul devine gratuit daca totalul comenzii depaseste o anumite suma specificata in website.

Conditii utilizare vouchere de reducere Equipxplore.ro:


            Campaniile de expediere a voucherelor cadou este stabilita de catre Equipxplore.ro si este bazata pe anumite statistici facute de catre noi. Voucherul va fi transmis pe adresa de email mentionata de cumparator in formularul de comanda. Voucherul poate fi valorificat numai in magazinul online www.equipxplore.ro. Valoarea voucherului este mentionata pe acesta si poate fi utilizat doar pentru produsele specificate in campanie. Pentru ultilizarea voucherului la noua achizitie on-line de pe site-ul www.equipxplore.ro, clientul va introduce codul de pe voucher in campul  “Cupon Reducere” din sectiunea “Cos de cumparaturi”. Dupa introducerea codului de voucher in formularul de comanda, din suma totala a comenzii va fi scazuta suma aferenta voucherului de reducere. Voucherul poate fi folosit doar in perioada de valabilitate mentionata pe acesta. Suma neutilizata de pe voucher isi pierde valabilitatea daca nu este folosita in perioada mentionata pe voucher ! Voucherele NU se pot cumula. Voucherele NU pot fi preschimbate in bani, dar pot fi facute cadou.

Voucherul este valabil o singura data

In cazul returnarii unui produs pentru plata caruia s-a folosit un voucher, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului de pe factura de achizitie din care se scade valoarea discountului aferent acordat prin voucher.

Promotiile sunt valabile in limita stocului disponibil.

Dispozitii finale:

Daca unul din numerele de telefon oferite nu este valabil, ne rezervam dreptul de a va anula comanda.
   Orice alta problema cauzata de produsele de pe Equipxplore.ro, netratata de nici un articol din pagina Termeni si Conditii, va fi notificată în scris către Equipxplore.ro la vanzari@equipxplore.ro. Ulterior, ea se va solutiona pe cale amiabila in 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris.
   In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism alternativ de rezolvare a disputelor, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu termenii de utilizare a magazinului online www.equipxplore.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea site-ului in aceste conditii.