Suporturi schiuri

Grid View:

Suport auto magnetic pentru schiuri Menabo Himalaya

(0)
560,00Lei

Suportul auto magnetic pentru schiuri Menabo Himalaya poate transporta doua perechi de schiuri si 4 bete, in conditii de maxima siguranta. Este echipat cu sistem antifurt pentru schiuri si pentru supo..

Suport auto magnetic schiuri Menabo Aconcagua

(0)
680,00Lei

Suportul auto magnetic pentru schiuri Menabo Aconcagua poate transporta 3 perechi de schiuri sau doua placi de snowboard si este un model ce se monteaza imediat pe autoturism. Este echipat cu antifurt..

Suport auto magnetic schiuri Menabo Igloo

(0)
300,00Lei

Suportul auto magnetic schiuri Menabo Igloo este un produs care poate transporta doua perechi de schiuri direct pe plafonul masinii. Talpa suportului este magnetica si asigura o fixare puternica si fa..

STOC EPUIZAT !
INFO !

Suport auto magnetic schiuri Menabo Viking

(0)
480,00Lei

Suportul auto magnetic schiuri Menabo Viking poate transporta doua perechi de schiuri si 4 bete, in conditii de maxima siguranta, fiind echipat cu antifurt atat pentru suport cat si pentru schiuri. La..

Suport auto pentru schiuri magnetic Menabo Shuttle

(0)
429,99Lei

Suportul auto pentru schiuri magnetic Menabo Shuttle poate transporta doua perechi de schiuri si este echipat cu antifurt pentru schiuri si pentru suport. Talpa din cauciuc magnetica este fabricata in..

Suport auto schi si snowboard Menabo White Bear 4

(0)
240,00Lei

Suportul auto schi si snowboard Menabo White Bear 4 este un model ce se monteaza pe barele transversale si se monteaza foarte usor. Este dotat cu antifurt pentru schiuri dar nu si pentru suport si poa..

Suport pentru o pereche de schiuri Menabo Ski Rack

(0)
80,00Lei

Suportul pentru o pereche de schiuri Menabo Ski Rack este un produs care se monteaza pe barele transversale de pe plafon. Nu este echipat cu sistem antifurt si se utilizeaza doar in sistem prindere U...

Suport pentru schiuri si placa Menabo Yelo 6

(0)
700,01Lei

Suportul pentru schiuri si placa Menabo Yelo 6 este un model conceput pentru montarea pe bare transversale de plafon. Este un model care gliseaza, pentru a facilita incarcarea sau descarcarea acestuia..

STOC EPUIZAT !
INFO !

Suport schiuri bare transversale Menabo Frozen Alu

(0)
430,01Lei

Suportul schiuri bare transversale Menabo Frozen Alu este un model ce paote transporta 5 perechi de schiuri sau doua placi de snowboard. Este echipat cu sistem antifurt pentru suport si pentru schiuri..

Afisare 1 - 9 din 9 (1 pagini)
# Viziteaza site-ul Equipxplore.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. Verificare AWB Verificare AWB Solutionarea alternativa a Litigiilor Solutionarea online a Litigiilor