Sapca

Grid View:

Sapca de protectie Canis Safety Camo

(0)
70,00Lei

Sapca de protectie Canis Safety Camo este un model cu cozoroc si tratament hidrofob, cu 5 panouri si reglaj la spate in functie de circumferinta capului. Este potrivita pentru lucru sau activitati in ..

Sapca de protectie hardcap Canis Safety Cran

(0)
90,00Lei

Sapca de protectie hardcap Canis Safety Cran este un model sportiv, cu dungi reflectorizante si cu intarita la interior cu plastic. Reglajul se face cu velcro si este potrivita pentru activitati unde ..

Sapca de protectie hardcap Portwest Airtech PS79

(0)
120,00Lei

Sapca de protectie hardcap Portwest Airtech PS79 ofera o protectie excelenta impotriva loviturilor intr-un design usor, care asigura respirabilitate si protectie la impact datorita spumei EPP. Captuse..

Sapca de protectie Portwest Airtech Bump PS59

(0)
80,00Lei

Sapca de protectie Portwest Airtech Bump PS59 este un model cu un design inovator, care asigura o ventilatie maxima datorita ochiurilor laterale. Carcasa interioara din ABS si EVA asigura o protectie ..

Sapca de protectie Portwest Vent Cool PW69

(0)
90,00Lei

Sapca de protectie Portwest Vent Cool PW69 ae un aspect sportiv, cu plasa in partea superioara ceea ce ii confera o ventilatie excelenta. In varianta bleumarin este echipata cu dungi reflectorizante. ..

Afisare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
# Viziteaza site-ul Equipxplore.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. Verificare AWB Verificare AWB Solutionarea alternativa a Litigiilor Solutionarea online a Litigiilor