Lentila incolora

Grid View:

Ochelari de protectie cu lentila incolora Ardon M4000

(0)
50,00Lei

Ochelarii de protectie cu lentila incolora Ardon M4000 ajuta la protejarea eficienta a ochilor in diverse medii de lucru, oferind un confort ridicat la purtarea pe perioade indelungate. Capetele brate..

Ochelari de protectie incolori Canis Safety Fors

(0)
80,00Lei

Ochelarii de protectie incolori Canis Safety Fors sunt un model fabricat din policarbonat, cu protectie UV385 si constructie ergonomica. Se fixeaza cu banda elastica reglabila. Sunt tratati antizgarie..

Ochelari de protectie incolori Canis Safety Irbis

(0)
55,00Lei

Ochelarii de protectie incolori Canis Safety Irbis sunt un model care cantareste numai 29 grame si ofera un camp vizual larg datorita constructiei lentilei. Sunt conceputi pentru  apreveni alunec..

Ochelari de protectie incolori Canis Safety Margay

(0)
60,00Lei

Ochelarii de protectie incolori Canis Safety Margay sunt un model modern, cu protectie UV385. Bratele sunt fabricate din materiale moi care cresc gradul de confort. Accesorizati cu banda elastica regl..

Ochelari de protectie incolori Canis Safety Roy

(0)
25,00Lei

Ochelarii de protectie incolori Canis Safety Roy sunt fabricati cu lentilele din policarbonat cu reglaj lateral pe lungime. Ofera protectie impotriva razelor ultraviolete UV385 si sunt tratati antizga..

Ochelari de protectie incolori Canis Safety Skara

(0)
85,00Lei

Ochelarii de protectie incolori Canis Safety Skara sunt un model fabricat din policarbonat, cu protectie UV385 si constructie ergonomica. Se fixeaza cu banda elastica reglabila care permite o libertat..

Ochelari de protectie incolori Canis Safety Tieva

(0)
60,00Lei

Ochelarii de protectie incolori Canis Safety Tieva sunt un model modern, cu protectie UV385-400. Bratele sunt fabricate din materiale moi care cresc gradul de confort. Accesorizati cu banda elastica r..

Ochelari de protectie incolori Portwest Mega KN PS24

(0)
60,00Lei

Ochelarii de protectie incolori Portwest Mega KN PS24 sunt un model ce se pot purta peste majoritatea ochelarilor de vedere, cu bratele laterale in doua culori si cu un desin antialunecare. Protectie ..

Ochelari de protectie Portwest Challenger PW22

(0)
60,00Lei

Ochelarii de protectie Portwest Challenger PW22 sunt un model cu lentile panoramice largi, cu protectie UV, tratate antizgarieturi si antiaburire, care ofera performante ridicate. Forma ochelarilor pe..

Ochelari de protectie Portwest Fossa PW15

(0)
50,00Lei

Ochelarii de protectie Portwest Fossa PW15 sunt fabricati pentru a oferi o protectie ridicata ochilor, fiind potriviti pentru o utilizare indelungata si confortabila. Greutatea mica, lentilele antizga..

Ochelari de protectie Portwest Mega KN PS23

(0)
60,00Lei

Ochelarii de protectie Portwest Mega KN PS23 sunt un model fabricat cu protectie integrata din TPE pentru sprancene, care protejeaza impotriva particulelor, impactului si reduce stralucirea. Bratele l..

Ochelari de protectie vizitatori Portwest PW30

(0)
30,00Lei

Ochelarii de protectie vizitatori Portwest PW30 sunt fabricati cu marginea turnata si zonele laterale ventilate. Sunt fabricati din policarbonat rezistent si au rezistenta la impact non metalic. Nu co..

Afisare 1 - 12 din 12 (1 pagini)
# Viziteaza site-ul Equipxplore.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. Verificare AWB Verificare AWB Solutionarea alternativa a Litigiilor Solutionarea online a Litigiilor