Termeni si conditii Equipxplore.ro


 1. Drepturile clientilor :

  Pretul la care se face o comanda va fi acelasi cu pretul prezentat pe factura cu care este livrat produsul. Poate returna un produs, in termen de 14 zile de la achizitie, atata vreme cat produsul nu prezinta deficiente majore (cum ar fi rupturi, materiale uzate, pete). Datele personale vor ramane confidentiale si vor fi folosite exclusiv in scopul pentru care au fost furnizate. In cazul in care un produs ajunge la destinatie deteriorat, cumparatorul are obligatia de a informa imediat vanzatorul cu privire la acest aspect, inclusiv cu dovezi foto, daca este cazul. Alte reclamatii ulterioare cu privire la produsele deteriorate nu vor fi luate in considerare !

 2. Obligatiile clientilor :
  Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.  Prevederile de mai jos pot fi modificate fără notificare. Cea mai recenta versiune a lor poate fi consultata in pagina Termeni si Conditii.

 3. Continutul de pe site este supus legislatiei drepturilor de autor in vigoare :
  Intregul continut al site-ului www.equipxplore.ro, inclusiv newsletterele, este proprietatea SC Equip CONCEPT SRL si a furnizorilor sai si intra sub incidenta legii pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si a legilor privind proprietatea intelectuala si industriala. Utilizatorilor le este interzis sa foloseasca pentru uz comercial sau contrar intereselor SC Equip CONCEPT SRL orice material continut in site - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - fara acordul scris al companiei. Pentru raportat probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala va rugam folositi adresa de email: vanzari@equipxplore.ro

 4. Preturile produselor :
  SC Equip CONCEPT SRL isi rezerva dreptul de a anula o comanda daca clientul nu furnizeaza toate datele necesare procesarii si expedierii comenzii in conditii de siguranta. Produsele din acest magazin sunt NOI si ORIGINALE 100% provenite de la furnizori de incredere. In situatiile cand un produs nu se poate livra din diverse motive, clientului i se vor retuna banii platiti in avans sau va fi instiintat ca nu poate primi produsul respectiv. Preturile de pe site sunt exprimate in lei (RON), cu TVA si toate taxele incluse. Promotiile si ofertele speciale au uneori termeni speciali, care vor fi prezentati in pagini speciale de pe site. Pretul produsului/produselor este acela mentionat pe site. Pretul poate fi modificat de catre S.C. Equip Concept SRL, in orice moment, fara preaviz.

 5. Metode de plata :
  Se poate achita ramburs ( cand coletul ajunge la destinatie ), pretul final al comenzii inclusiv taxele de transport, daca exista, fiind luat la cunostinta de client inaintea expedierii comenzii. Plata in avans se poate face prin ordin de plata, in contul SC Equip CONCEPT SRL, IBAN RO90INGB0000999907374201, deschis la ING BANK sau cu cardul prin aplicatia de plata a procesatorului de plati EuPlatesc.ro. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Livrarea produselor achizitionate

Expedierea se face prin FAN COURIER si are un cost de 20 RON indiferent de numarul de produse adaugate in cosul de cumparaturi. Acest tarif se plica la nivel national, doar pe teritoriul Romaniei. Daca totalul comenzii depaseste suma de 300 RON transportul este gratuit, selectarea facandu-se automat in pagina de checkout, aceasta conditie se aplica doar pentru expeditiile de pe teritoriul Romaniei. Livrarea produselor este posibila oriunde in tara, indiferent de locatie, sat, comuna sau oras, in functie de zona de acoperire a firmei de curierat. Timpul de livrare pentru fiecare produs comandat va fi comunicat dupa ce comanda va fi expediata si va fi insotita de un numar de urmarire ( Tracking Number ) indiferent de metoda de livrare selectata. Se pot comanda produse din magazinul nostru si pe teritoriile statelor membre UE in anumite conditii ce vor fi comunicate clientului in momentul comenzii. In anumite cazuri, cand zona curierului presupune un cost suplimentar, se va comunica clientului si se vor propune alte variante de expeditie pentru a putea trimite comanda catre client cu costuri minime de trasnport. Expedierea se poate face la FanBOX, EasyBox, daca dimensiunile permit si cu curierul Sameday sau cu Posta Romana daca si clientul este de acord cu acestea.

Conditii utilizare vouchere de reducere Equipxplore.ro

            Campaniile de expediere a voucherelor cadou este stabilita de catre Equipxplore.ro si este bazata pe anumite statistici facute de catre noi. Voucherul va fi transmis pe adresa de email mentionata de cumparator in formularul de comanda. Voucherul poate fi valorificat numai in magazinul online www.equipxplore.ro. Valoarea voucherului este mentionata pe acesta si poate fi utilizat doar pentru produsele specificate in campanie. Pentru ultilizarea voucherului la noua achizitie on-line de pe site-ul www.equipxplore.ro, clientul va introduce codul de pe voucher in campul  “Cupon Reducere” din sectiunea “Cos de cumparaturi”. Dupa introducerea codului de voucher in formularul de comanda, din suma totala a comenzii va fi scazuta suma aferenta voucherului de reducere. Voucherul poate fi folosit doar in perioada de valabilitate mentionata pe acesta. Suma neutilizata de pe voucher isi pierde valabilitatea daca nu este folosita in perioada mentionata pe voucher ! Voucherele NU se pot cumula. Voucherele NU pot fi preschimbate in bani, dar pot fi facute cadou. Voucherul este valabil o singura data ! In cazul returnarii unui produs pentru plata caruia s-a folosit un voucher, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului de pe factura de achizitie din care se scade valoarea discountului aferent acordat prin voucher.

Promotiile sunt valabile in limita stocului disponibil.

Conditii de garantie a produselor !

            Toate produsele comercializate de Equipmag.ro vin insotite de factura fiscala si certificat de garantie, cu perioada diferita in functie de clasa din care fac parte produsele achizitionate. Astfel pentru produsele cu utilizare indelungata perioada de garantie este de 12 luni, iar pentru consumabile este de 30 zile. Termenele de garantie incep sa curga de la data emiterii facturii fiscale. Garantie acopera cel mult, valoarea integrala a produsului defect cat si taxele de transport. Conditiile de garantie se aplica in conformitate cu prevederile legale in vigoare OUG 21/1992 republicata cu modificarile si completarile ulterioare si legea 449/2003, cu modificarile si completarile ulterioare. Bunurile cu utilizare indelungata sunt: aspiratoare, rucsacuri si genti, ghiozdane, suorturi de transport auto, etc. Produsele considerate consumabile sunt: stergatoare de parbriz, becuri, uleiuri, aditivi, antigel, filtre, etc. Pentru piesele si pachetele de revizie auto, la acordarea garantiei este necesara dovada ca acestea s-au montat in service autorizat RAR ( copie dupa deviz, factura de service si autorizatia RAR a service-ului ), cat si copie dupa talonul masinii pe care au fost montate piesele si factura de achizite emisa de S.C. Equip Concept SRL. Nerespectarea acestor conditii duc la anularea cererii de garantie si la imposibilitatea restituirii banilor sau a inlocuirii produsului.


Dispozitii finale
Daca unul din numerele de telefon oferite nu este valabil, ne rezervam dreptul de a va anula comanda. Orice alta problema cauzata de produsele de pe Equipxplore.ro, netratata de nici un articol din pagina Termeni si Conditii, va fi notificata in scris catre Equipxplore.ro la vanzari@equipxplore.ro. Ulterior ea se va solutiona pe cale amiabila in 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism alternativ de rezolvare a disputelor, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu termenii de utilizare a magazinului online www.equipxplore.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea site-ului in aceste conditii.