Cautare - Suport

Vizualizare grilă

Geanta impermeabila pentru bicicleta cu suport telefon Heyner Frameorganiser Pro

135,0LEI

Geanta impermeabila pentru bicicleta cu suport telefon Heyner Frameorganiser Pro este un model cu fixare pe cadrul bicicletei, cu trei elemente de fixare cu velcro. In partea superioara are o folie tr..

Kit de prindere pentru suport Menabo Frozen Alu Silver Ice sau Yelo

80,0LEI

Kitul de prindere pentru suport Menabo Frozen Alu Silver Ice sau Yelo se utilizeaza pentru fixarea suporturilor prin exteriorul barelor transversale prin prindere tip U. Se potriveste pentru bare cu l..

STOC EPUIZAT !!!
Informaţii!

Suport auto bicicleta pentru bare transversale K39 Sagittar

290,0LEI

Suportul auto de transport bicicleta pentru bare transversale K39 Sagittar este un echipament pentru o bicicleta, cu prindere pe barele transversale si poate transporta o bicicleta cu sarcina de maxim..

Suport auto magnetic pentru schiuri Menabo Aconcagua

680,0LEI

Suportul auto magnetic pentru schiuri Menabo Aconcagua este un dispozitiv universal ce se fixeaza pe plafonul autoturismului. Menabo Aconcagua poate transporta 3 perechi de schiuri sau 2 placi de snow..

Suport auto magnetic pentru schiuri Menabo Himalaya

560,0LEI

Suportul auto magnetic pentru schiuri Menabo Himalaya se fixeaza cu ajutorul a doi magneti puternici, pe plafonul autoturismului si poate transporta 2 perechi de schiuri cu 4 bete. Montarea se face ra..

STOC EPUIZAT !!!
Informaţii!

Suport auto magnetic pentru schiuri Menabo Igloo

300,0LEI

Suportul auto magnetic pentru schiuri Menabo Igloo se fixeaza pe plafonul autoturismului si poate transporta 2 perechi de schiuri. Se monteaza foarte rapid si este echipat cu un magnet puternic incorp..

Suport auto pentru 3 biciclete cu prindere pe hayon sau portbagaj K39 Holiday

305,0LEI

Suportul auto pentru 3 biciclete cu prindere pe hayon sau portbagaj K39 Holiday se prinde cu ajutorul chingilor speciale, in 6 puncte si poate transporta o sarcina maxima de 45 kg. Suportul este echip..

STOC EPUIZAT !!!
Informaţii!

Suport auto pentru bicicleta cu antifurt Menabo Asso

280,0LEI

Suportul auto pentru bicicleta cu antifurt Menabo Asso poate transporta o bicicleta cu greutatea de pana la 15 kg cu diametrul cadrului de pana la 80mm. Suportul Menabo Asso se poate monta pe bare cu ..

Suport auto pentru bicicleta cu antifurt Menabo Huggy Lock

195,0LEI

Suportul auto pentru bicicleta cu antifurt Menabo Huggy Lock este un model cu fixarea pe bare transversale cu prindere pe plafon. Dispozitivul de transport este universal si se fixeaza usor pe barel..

Suport auto pentru bicicleta cu antifurt Menabo Juza

410,0LEI

Suportul auto pentru bicicleta Menabo Juza poate transporta o bicicleta cu greutatea de pana la 17 kg. Suportul Menabo Juza cantareste 3.4 kg si este de culoare neagra. Poate acomoda o bicicleta cu di..

Suport auto pentru bicicleta Menabo Huggy

185,0LEI

Suport auto pentru bicicleta Menabo Huggy se fixeaza pe barele transversale de plafon si suporta o sarcina de maxim 15 kg. Este compatibil cu bare de plafon dimensiunea de 60x50mm si cu biciclete ce a..

Suport auto pentru schiuri si placa Menabo White Bear 4

240,0LEI

Suportul auto pentru schiuri si placa Menabo White Bear 4 este universal si se fixeaza pe barele transversale. Poate transporta 4 perechi de schiuri sau 2 placi de snowboard. Este compatibil cu barele..

Suport auto pentru transport bicicleta Menabo Top Bike

160,0LEI

Suport auto pentru transport bicicleta Menabo Top Bike este ideal pentru trasnportul unei biciclete cu greutatea de maxim 15 kg. Suportul Menabo Top Bike se fixeaza pe barele transversale cu dimensiun..

Suport auto plafon magnetic pentru schiuri sau placa Menabo Shuttle

430,0LEI

Suportul auto de plafon magnetic pentru schiuri sau placa Menabo Shuttle este un model cu prindere magnetica pe plafonul autoturismului si poate transporta doua perechi de schiuri. Se monteaza rapid p..

Suport de bicicleta pentru bare portbagaj Menabo Iron

240,0LEI

Suportul de bicicleta pentru bare portbagaj Menabo Iron este un model pentru o singura bicicleta de pana la 15 kg. Suportul de bicicleta se potriveste pe bare transversale cu dimensiunea maxima de 60x..

Afişare 1 - 15 din 24 (2 pagini)