Joker

Vizualizare grilă

Briceag de buzunar Joker - seria Pointer lama 9 cm

(0)
135,0LEI

Briceag de buzunar Joker - seria Pointer lama 9 cmLama confectionata din otel tip Molibden VandiumManerul este din lemn de maslin..

Briceag de buzunar Joker cu lama de 7 cm - Black

(0)
40,0LEI

Briceag de buzunar Joker cu lama de 7 cm - BlackBriceag cu lama din otel inoxidabil si maner din cauciucLungimea lamei este de 8 cm si are dinti de fierastrauPentru utilizare in expeditii si in misiun..

Briceag de buzunar Joker cu lama de 7.5 cm

(0)
45,0LEI

Briceag de buzunar Joker cu lama de 7.5 cmLama briceagului este fabricata din otel inoxidabil 420Briceagul este dotat cu un clips pentru a putea si prins de buzunarUtilizare in expeditii si in activit..

Briceag de buzunar Joker cu lama de 8.3 cm

(0)
55,0LEI

Briceag de buzunar Joker cu lama de 8.3 cmBriceag cu maner din lemn si lama din otel inoxidabil de culoare neagraLungimea lamei este de 8.3 cmPotrivit pentru activitati outdoor si expeditii..

Briceag de buzunar Joker cu lama de 8.5 cm

(0)
60,0LEI

Briceag de buzunar Joker cu lama de 8.5 cmLama briceagului este fabricata din otel inoxidabil 420Briceagul este dotat cu un clips pentru a putea si prins de buzunarUtilizare in expeditii si in activit..

Briceag de buzunar Joker cu lama de 8.7 cm

(0)
65,0LEI

Briceag de buzunar Joker cu lama de 8.7 cmLama briceagului este fabricata din otel inoxidabil 420Manerul este din polimer G10 si lemn iar lama este blocabila..

Briceag de buzunar Joker gravat Marijuana lama de 6.3 cm - Green

(0)
20,0LEI

Briceag de buzunar Joker gravat Marijuana lama de 6.3 cm - GreenDispune de sistem de blocare a lamei ce se deblocheaza prin actionarea piedicii din capatul maneruluiPotrivit pentru uz general si pentr..

Briceag de buzunar Joker gravat Punisher cu lama de 8.5 cm - Black

(0)
60,0LEI

Briceag de buzunar Joker gravat Punisher cu lama de 8.5 cm - BlackLama briceagului are deschidere cu arcLama fabricata din otel inoxidabil cu lungimea de 8 cmManerul este din aluminiu..

Briceag de buzunar Joker semi-automat dublu ascutit lama 8.5 cm - Desert DIgital

(0)
55,0LEI

Briceag de buzunar Joker semi-automat dublu ascutit lama 8.5 cm - Desert DIgitalBriceag cu mecanism de deschidere a lamei cu arcManer cu design camuflajBriceag pentru activitati de vanatoare..

Briceag de buzunar Joker semi-automat lama 8.5 cm - Black

(0)
50,0LEI

Briceag de buzunar Joker semi-automat lama 8.5 cm - BlackBriceag cu clips metalic pentru fixarea in buzunarManer negruPentru activitati in aer liber si vanatoare..

Briceag de buzunar Joker semi-automat lama 8.5 cm - Cap de mort

(0)
50,0LEI

Briceag de buzunar Joker semi-automat lama 8.5 cm - Cap de mortBriceag cu clips metalic pentru fixarea in buzunarManer cu decoratiune cap de mortPentru activitati in aer liber si vanatoare..

Briceag de buzunar Joker semi-automat lama 8.5 cm - Desert DIgital

(0)
60,0LEI

Briceag de buzunar Joker semi-automat lama 8.5 cm - Desert DIgitalBriceag cu lama din otel inoxidabil 420 si mecanism de deschidere cu arcManerul in design camuflaj si dispune de clips pentru purtarea..

Briceag de buzunar Joker semi-automat lama de 8.5 cm - diverse culori

(0)
45,0LEI

Briceag de buzunar Joker semi-automat lama de 8.5 cm - diverse culoriLama briceagului dispune de deschidere cu arcManerul este din material plasticBriceag pentru activitati sportiveCulori disponibile:..

Briceag de buzunar Joker Skull Green

(0)
50,0LEI

Briceag de buzunar Joker Skull Green, briceag semiautomat cu maner din zamak si lama din otel inoxidabil. Bridcegul Skull Green este un briceag semi-automat cu dimensiunea totala de 207mm iar lama est..

Briceag de salvare Joker cu lama de 8 cm - Olive

(0)
50,0LEI

Briceag de salvare Joker cu lama de 8 cm - OliveManer din aluminiuLama din otel inoxidabil cu lungimea de 8 cm si partial zimtataDeschidere lama cu arc..

Afişare 1 - 15 din 60 (4 pagini)