Hamuri lucru

Grid View:

Ham de lucru cu protectie lombara detasabila Taura

(0)
610,01Lei

Hamul de lucru cu protectie lombara detasabila Taura are prinderea in 4 puncte, protectie lombara detasabila, inele de pozitionare, inel de ancorare si pentru port scule. In zona lombara si a picioare..

Ham de lucru cu protectie lombara Takumi

(0)
270,00Lei

Hamul de lucru cu protectie lombara Takumi are prinderea in patru puncte, protector lombar fix, inele de pozitionare laterale si inel de ancorare, doua bucle de ancorare in zona pieptului, catarame de..

Ham de lucru cu protectie lombara Tanaka

(0)
260,00Lei

Hamul de lucru cu protectie lombara Tanaka este un model cu trei puncte de prindere, carabiniera AZ002, deschidere 19mm, protector lombar fix, mijloc de legatura reglabil si detasabil, inele de poziti..

Ham de lucru cu protectie lombara Tokemi

(0)
530,00Lei

Hamul de lucru cu protectie lombara Tokemi are prinderea in 5 puncte, protectie lombara fixa, multiple inele de pozitionare, ancorare si este accesorizata cu portscule. In zona lombara se inchide cu a..

Ham de lucru fara protectie lombara Takara

(0)
140,00Lei

Hamul de lucru fara protectie lombara Takara este un model cu doua puncte de prindere, inel de ancorare in zona dorsala, doua bucle de ancorare in zona frontala, catarame de inchidere reglabile, in zo..

Afisare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
# Viziteaza site-ul Equipxplore.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. Verificare AWB Verificare AWB Solutionarea alternativa a Litigiilor Solutionarea online a Litigiilor