Ardon

Grid View:

Bocanci de lucru cu bombeu compozit Ardon Grinder S3

(0)
330,00Lei

Bocancii de lucru cu bombeu compozit Ardon Grinder S3 sunt fabricati din nabuc hidrofobizat, cu zona calcaiului intarita si echipati cu lamela antiperforatie din kevlar. Bocancii de lucru fac parte di..

Bocanci de lucru cu bombeu compozit Ardon Prime High S3

(0)
205,00Lei

Bocancii de lucru cu bombeu compozit Ardon Prime High S3 sunt echipati cu bombeu din compozit si lamela antiperforatie din kevlar, cu tratament hidrofob si fara elemente metalice. Sunt fabricati din p..

Bocanci de lucru cu bombeu metalic Ardon Gear S1P

(0)
245,00Lei

Bocancii de lucru cu bombeu metalic Ardon Gear S1P sunt fabricati din velur si textil, in partea superioara si talpa exterioara din PU/PU. Sunt echipati cu bombeu si lamela metalice au talpa cu propri..

Bocanci pentru drumetii Ardon Quest

(0)
320,00Lei

Bocancii pentru drumetii Ardon Quest sunt un model pentru sezonul rece, siguri si confortabili chiar si la cele mai scazute temperaturi exterioare. Sunt fabricati din materiale moderne care ajuta la m..

Bretele de siguranta reflectorizante Ardon

(0)
30,00Lei

Bretelele de siguranta reflectorizante Ardon sunt un produs pentru utilizarea in diverse activitati unde este necesara vizibilitatea ridicata a personalului sau daca va deplasati in zone cu intuneric...

Ochelari de protectie cu lentila fumurie Ardon M8100

(0)
50,00Lei

Ochelarii de protectie cu lentila fumurie Ardon M8100 sunt un model usor, confortabili la purtare, cu suportul nazal venitlat si transparent. Lentilele ochelarilor sunt din policarbonat, cu bratele di..

Ochelari de protectie cu lentila fumurie Ardon P2

(0)
50,00Lei

Ochelarii de protectie cu lentila fumurie Ardon P2 sunt un model care ofera o protectie marita zonei ochilor fiind fabricati cu un strat de cauciuc vizibil, brate confortabile si moi, cu forma anatomi..

Ochelari de protectie cu lentila galbena Ardon M4200

(0)
50,00Lei

Ochelarii de protectie cu lentila galbena Ardon M4200 sunt un model conceput pentru a oferi un confort ridicat purtatorului, cu suportul nazal ventilat si varfurile bratelor din material moale. Sunt r..

Ochelari de protectie cu lentila incolora Ardon M4000

(0)
50,00Lei

Ochelarii de protectie cu lentila incolora Ardon M4000 ajuta la protejarea eficienta a ochilor in diverse medii de lucru, oferind un confort ridicat la purtarea pe perioade indelungate. Capetele brate..

Pantofi de lucru cu bombeu Ardon Arlow S1 SRC

(0)
210,00Lei

Pantofii de lucru cu bombeu Ardon Arlow S1 SRC sunt un model fabricat din piele de bivol, cu elemente reflectorizante si talpa din poliuretan dubla densitate, antistatica, rezistenta la caldura de con..

Pantofi de lucru cu bombeu compozit Ardon Digger S1P

(0)
410,00Lei

Pantofii de lucru cu bombeu compozit Ardon Digger S1P sunt un model cu fetele fabricate din microfibra si PU, talpa din cauciuc TPU si cu absorbant de socuri in calcai. Sunt un model care nu contine e..

Pantofi de lucru fara bombeu Ardon Aero O1 SRC

(0)
210,00Lei

Pantofii de lucru fara bombeu Ardon Aero O1 SRC sunt un model fabricat din piele velur, perforata si talpa din poliuretan dubla densitate, antistatica, rezistenta la uleiuri si caldura de contact de p..

Afisare 1 - 12 din 18 (2 pagini)
# Viziteaza site-ul Equipxplore.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. Verificare AWB Verificare AWB Solutionarea alternativa a Litigiilor Solutionarea online a Litigiilor